Продажба на автомобили

Продажба на проверени автомобили

Автомобилите, които Auto Care  предлага са с подробна информация, която включва технически характеристики и състояние, история на автомобила, каква е стойността за обслужване, нови гуми, Гражданска отговорност и Каско, Местен данък, примерен лизингов план. За Вас остава единствено да се насладите на новата придобивка!

Доставка на автомобили по поръчка:

Процесът по закупуване на автомобил от чужбина е труден и крие своите опасности. Всеки клиент е различен и изисква индивидуален подход. В Auto Care  се опитваме да улесним максимално клиента в този процес, като предлагаме персонална консултация, която гарантира, че Вашите изисквания за автомобила ще бъдат изпълнени.

Auto Care Assist

Auto Care Assist  е уникална услуга, предназначена за хора с динамично и забързано ежедневие, спестяваща времето и усилията, свързани с поддръжката на автомобила. Нашата цел не е просто да продаваме автомобили, а и да създаваме дългосрочни отношения с нашите клиенти. Именно затова предлагаме следпродажбено обслужване и грижи, включващи авточасти, гуми, сервизи, застраховки, пътна помощ. И всичко това на преференциални условия.

Лизинг:

Auto Care  работи с утвърдени лизингови компании, които гарантират коректност и прозрачност на своите клиенти.

Транспорт на Автомобили:

Транспортиране на автомобили в София, страната и чужбина. Митнически услуги и оформяне на документи.

Регистрация в КАТ:

Пълно съдействие за първоначална регистрация, пререгистрация, издаване на транзитни номера и др услуги свързани с дейността на КАТ- София.

Застраховки:

Всички видове автомобилно застраховане.

Автомобили в продажба:

34 Автомобила Matching:
  • All Listings
Select View:
Back to top