Изкупуване на коли в движение

Изкупуване на коли в движение

Имате ли автомобил, който искате да продадете още сега, който дълги години Ви е служил и искате нещо по- ново? Имате късмет – на точното място сте – ние от AutoCare предлагаме изкупуване на коли в движение на възможно най-добрите цени. Независимо дали искате да продадете своя лек автомобил или микробус, щом е в движение ние се интересуваме. Ние ще Ви предложим специални цени, които няма да намерите никъде другаде. Ние сме Вашето решение как от  излишен разход, вашия автомобил да се превърне в източник да средства и в една добра инвестиция за бъдещия Ви по- добър автомобил.

Важни стъпки при изкупуването на коли в движение

Уверяваме Ви, че следните стъпки ще преминат бързо и безболезнено за Вас и ще се изненадате колко бързо ще се озовете с една добра сума във вашия джоб.
Нужно е първо да направим оглед на автомобила Ви на място при нас на адрес: Околовръстен път 1805, 1359 София, България. Нашето работно време е от понеделник до събота 8:00 – 18:00 часа.Може да се възползвате и от нашата онлайн оценка, създадена за Ваше улеснение. След оценяването на Вашата кола, ние ще Ви предоставим оферта с ценовите ни предложения за изкупуване.При изкупуване на автомобил от AutoCare издаваме удостоверение, което да послужи за дерегистрирането му от КАТ и данъчната служба. Договорените суми се изплащат по банкова сметка или в брой.

Необходимите документи, които е нужно да бъдат представени от клиента при изкупуване на автомобила са следните:

  • Голям талон на автомобила;
  • Лична карта;
  • Пълномощно от собственика на автомобила – когато сделката се сключва от друго лице;

Доверете се на нашия професионализъм и експертни качества и продайте своя автомобил лесно и бързо.

Ние ще отговорим на всеки Ваш въпрос относно изкупуването на автомобили, нужно е само да се свържете с нас на посочения телефон:0898 455 811

Разгледайте сайта ни за да научите от какви други услуги може да се възползвате при нас.

Очакваме Ви!

 

Back to top