Новини

Latest Industry News

Изкупуване на коли

Изкупуване на коли

 

Ние Ви предлагаме изкупуване на коли като нужното време за цялата процедура ще отнеме не повече от два часа. Ценим Вашето време, знаем колко ангажирано е ежедневието Ви, затова ще се постараем то да бъде ограничено максимално – необходимият оглед, прехвърлянето и плащането ще се случат в рамките само на няколко часа.

Колко лесно се случва изкупуването на Вашата кола?

Само в три прости стъпки ще ти покажем как можеш бързо и най- вече изгодно да продадеш автомобила си. На посочените телефонен номер ще Ви очаква наш служител, който ще отговори на всеки Ваш въпрос. За да се информирате предварително колко би струвал автомобила Ви, първо попълнете формата за Онлайн Заявка, тя няма да Ви отнеме повече от няколко минутки, а ние максимално бързо ще върнем отговор и ценова оферта към Вас.

Все пак ще е нужен и оглед на място на Вашия автомобил. Когато е удобно за Вас заповядайте на адрес Околовръстен път 1805, 1359 София, България. Огледът ще бъде съвсем кратък, не повече от  двадесетина минути и е напълно безплатен. Ако цената, която Ви предлагаме Ви устройва и огледът мине безпроблемно следва да се подпише договор за покупко-продажба при нотариус и най- приятната част – да получите цялата уговорена сума в брой или по банков път.

Изкупуване на коли, http://autocare.bg

Изкупуване на коли

За да купим Вашия автомобил е нужно той да бъде:

  • В движение
  • След 2000 год.
  • С изрядни документи
  • С ляв волан

 

Как се оценява автомобилът?

За по-малко от половин час ще огледаме автомобила Ви външно и ще направим малък тест-драйв. Понякога се налага по-обстоен оглед с компютърна диагностика и преглед в сервиз – това става на място и за наша сметка. Огледът е абсолютно безплатен за теб и не те задължава да ни продаваш колата ти.

Очаквайте от нас коректно и професионално отношение. Ще се радваме да Ви помогнем при продажбата на колата Ви. Заповядайте при нас!

 

Back to top