Онлайн оценка на автомобили

Онлайн оценка на автомобили

Автокъща AutoCare Ви предлага на своя сайт услугата онлайн оценка на автомобили. Проверете бързо и лесно стойността на Вашия автомобил и се ориентирайте каква може да бъде евентуалната печалба за Вас. Създадохме онлайн оценката за улеснение на всеки наш клиент, който иска да смени своята кола и се чуди колко ли пари би получил за нея. А, какво по- лесно от това, проверката да се случи докато Вие сте удобно настанен на дивана си или се възползвате от обедната си почивка, за да свържете нещо полезно за Вас.

Стъпки при попълване на онлайн оценката:

Първо е нужно да оставите своите лични данни, като: Име, Фамилия, имейл, Вашия телефон за контакти и др. Втората част включва информацията за Вашето МПС, което желаете да продадете: Марка, Модел, Година на производство, Двигател и др. След като отделите не повече от пет минути, онлайн заявката вече е готова и може да ни я изпратите. Усилията за Вас спират до тук. Ние Ви гарантираме, че възможно най- кратък срок ще получите отговор от нас и нашето ценово предложение за Вашия автомобил, което много се надяваме, че ще Ви удовлетвори и ще можем да преминем към следващия етап на продажба на Вашата кола.

Не забравяйте, че ние освен с изкупуване на автомобили втора ръка се занимаваме и с тяхната продажба, така че лесно и бързо може да намерите и следващия си автомобил при нас. Надяваме се някое от предложенията ни да Ви удовлетворява и да успеем да зарадваме Вас и семейството Ви с един по- добър автомобил, за който мечтаете от доста време. Свържете се с нас още сега и очаквайте нашето пълно съдействие и подробна информация, която ще помогне на избора Ви.

 

Какво още?

В нашия сайт ще откриете още информация за Auto Care Assist, Лизинг, Транспорт на Автомобили и много други.

Очакваме Ви!

Back to top