Новини

Latest Industry News

Продай или Купи автомобил

Продай или Купи автомобил

Продай или купи своя автомобил при нас. Замисляте се, че вече е време да смените стария си автомобил с по- ново возило или с кола, която ще е по- комфортна за цялото Ви семейство. В този момент настъпват и всички колебания и въпроси, както и притеснението от колко време ще Ви отнеме цялата тази процедура по продажбата и намирането на новия автомобил. Не е нужно да се тревожите повече, защото ние от автокъща AutoCare сме насреща. Ние предлагаме и двете услуги – изкупуване на вече употребявани автомобили и продажбата на такива. Стараем се максимално да съкратим процедурата, защото знаем колко сте ангажирани и колко е ценно Вашето време.

Какво е нужно, за да купим стария Ви автомобил?

Продай или Купи автомобил, http://autocare.bg

Продай или Купи автомобил

Изискванията ни към Вашия стар автомобил не са много – за нас марката няма значение, но искаме той да бъде в движение, да е произведен след 2000 год., да бъде разбира се с изрядни документи и с ляв волан. За да спестим още малко от Вашето време Ви предлагаме да попълните нашата онлайн заявка с Вашите данни и тези на автомобила Ви и ние ще Ви изпратим ценова оферта, която ще Ви ориентира какво може да очаквате. Най-вероятно ще е нужен и бърз оглед на място при нас, за да проверим дали всичко е наред с Вашия автомобил. Ако е така, следва попълване на документите и всичко ще е готово.

Време е за нов автомобил

След като вече сте ни продали стария си автомобил вече е време да намерите нов по- подходящ за Вас. Заповядайте при нас и го открийте. Така в границите на един ден Вие може да се отървете от старата си кола и да се приберете с нова, която ще радва Вас и цялото Ви семейство. Нашите служители са професионалисти в работата си и дългогодишният им опит ще Ви помогне да вземете най-правилното решение. Доверете ни се. Ще получите най-добрата оферта за Вашия нов автомобил. Ако решите да закупувате автомобил от нас, ние Ви гарантираме, че при нас колите са подготвени за продажба, проверени, изправни и готови за каране.

Очакваме Ви!

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top